Ламиниран паркет | Цени ламинирани паркети | Mega Floor

Ламиниран паркет

Ламиниран паркет

 При избора на ламиниран паркет естествено трябва да имате предвид три основни неща: -мястото, за което го купувате (дали е подложено на интензивна експлоатация)
-бюджета с който разполагате
-трайността  и качеството на ламината
Технологията за производство и монтаж на ламинираният паркет претърпяват значителни промени всяка година. Днес вече е трудно да различите ламелите на ламината от класически паркет или дюшеме. Ламината   вече се предлага не само с имитация на цветовете на истинското дърво а и такива на нови материали като камъни, минерали и плочки.

www.laminat-bg.eu- качество и модерни подови покрития-КАЧЕСТВЕН ЛАМИНАТ от оторизиран дилър


Днес ламината е най-често срещаната подовата настилка , която го отличава с приемлива цена и голяма гама решиния от цветове и текстури.

Продуциран от многослойна технология на лепене и пресоване, ламинираният паркет е монолитна структура с декоративен защитен слой.

Ламината е модерния еквивалент по визия на масивните паркети.

Това е изкуствен многослоен материал, който съчетава отлични работни характеристики , модерен дизайн и достъпни цени.

Ако търсите магазин, където можете да си купите евтин ламинат от оторизиран дилър , то ние сме готови да ви предоставим пълен набор от подови настилки от най-високо качество.
Съвременните технологии позволяват на ламинираният паркет да  въплъщава в себе си дизайн на най-новите модни тенденции : имитират дърво текстура, текстурата на камък , керамични плочки.

Нови методи за сглобяване и обработка на ламинираните плоскости позволяват да създавате висококачествени довършителни материали за дома ( ламиниран паркет клас 21 , 22, 23 ) , както и офиси и търговски центрове с голям трафик ( 31 , 32, 33 клас) .

Магазините на  laminat-bg.eu , предлагат огромно разнообразие от подови настилки за да бъдете сигурни, че ще ви препоръчат подходящия вид настилка.Филтрирано търсене