Декинг настилки | Цени декинг подови настилки | Mega Floor

Декинг

Декинг

 Декинг подови настилки предимства
• Екологично чист продукт
• Устойчив на вода и висока влажност на въздуха . Продуктът не се променя своята структура и не се деформира под въздействието на влага
    • Стилен външен вид създаващ усещане за уют и комфорт. Не се изисква специално внимание при употребата на почистващи препарати ,изисква се само периодично импрегнация на покритието с естествени масла, за да отблъсне влагата.
    • Издържа застудяване
    • Дълготрайност

Декинг настилки от масивно дърво се характеризират с устойчивост на износване и атмосферни условия.

Основната разлика между различните видове декинг настилки е видът на дървесина от който е направен .

Информацията за видът дървесина определят свойствата на готовия материал , и по тази причина изборът на декинга изисква специално внимание .

Най-често срещаните видове дървен материал за производство на декинг са Масарандуба,Махагон,Банкирай,Кумару , Мербо и други екзотични видове.

На първо място е " кралят на декинга " - декинг от ИПЕ.

Поради естествената биохимия структурата на това дърво е най-малко засегнати от процесите на гниене , дори без използването на грижа и защита. За съжаление , не всички дървесини са също толкова здрави и надеждни .

Затова при избора декинг е важно да се разгледат характеристиките на различни видове дървесина, както и метод за монтаж на настилката.

Така че, за декинг настилки е по-добре да се използва  тропически дървен материал от екзотични видове , тъй като те са най-вероятно устойчиви на механично напрежение .

Добри и икономични варианти за изработка на декинг е и вакумноимпрегниран северен бор. По нищо не отстъпва на останалите видове дървесина а тези свойства ги добива чрез различни методи за топлинна обработка. Няма добавени продукти в тази категория